Voorstellen

Als dochter uit een ondernemersgezin heb ik meegekregen dat doorzetten en voor iets willen gaan loont, niet zeuren maar poetsen is de houding die is mee gegeven en die ik nu in een no-nonsense aanpak om heb gezet.

Tijdens mijn studie klinische- en orthopedagogiek heb ik ook de PABO gedaan. Na afronding van beide opleidingen ben ik gaan wonen en werken in Londen (waardoor ik nu prima in het engels mensen kan bijstaan).

Terug in Nederland heb ik nog enkele jaren in het speciaal onderwijs gewerkt om vervolgens kinderen met epilepsie te gaan begeleiden, hen helpen om om te gaan met hun chronische ziekte en de schoolproblemen die hier vaak bij komt kijken.

Daarnaast werd in die jaren de titel GZ-Psycholoog in het leven geroepen en kon ik bijscholen om deze titel te gaan voeren. Deze bijscholing is gericht geweest met name op neuro-psychologie.

Na enkele jaren te hebben gewerkt bij GGZ Europoort heb ik besloten dat ik alle kennis eerder opgedaan in kon gaan zetten in mijn eigen praktijk, hetgeen bijna 20 jaar geleden dus van de grond is gekomen.

Het resultaat: Ik heb de baan waarvoor ik in de wieg ben gelegd!

Contact

06-421 955 95
info@geltonpsychologie.nl

Registraties

GZ-Psycholoog (BIG 6905.9088.025)
Kinder- jeugdpsycholoog (NIP)
Klinisch- en orthopedagoog

KvK nr: 27348970

Bezoekadres

Gezondheidscentrum "de Hoed"
Kampveld 10 E
2611 DA DELFT

Google maps