Coaching

Coaching

Coaching heeft vaak betrekking op het hervinden van de balans tussen werk en prive, omgaan met werkdruk, stress, het verhogen van efficiëntie, etc. Allerlei mogelijke vragen die opdoemen na bijvoorbeeld het doormaken of het herstellen van een burn-out.

Maar er is ook coaching beschikbaar voor andere vragen zoals persoonlijke dilemma’s, problemen in de relatie, persoonlijke toekomstplannen, etc.

Coaching is een aparte manier van werken en valt dus niet onder de GGZ. Dit houdt in dat het niet vergoed wordt door de zorgverzekering, maar dat het zelf betaald wordt. Regelmatig deelt de werkgever in de kosten, of betaalt deze zelf in zijn geheel het traject.

Door middel van steunende en inzichtgevende vragen wordt het doel weer wat duidelijker, trekt de mist wat op en komt er weer meer ruimte om uzelf verder te ontplooien op een manier die past bij wie u bent!.
De coachingstechnieken waar vooral gebruik van wordt gemaakt is oplossingsgericht en inzichtgevend.

Het uurtarief bedraagt 125,- Euro (ex BTW)

Neem voor vragen aangaande coaching en re-integratie contact op via mail of telefoon.

Reïntegratie

Ingehuurd door uw werkgever is het mogelijk om te kijken naar goed passend traject terug naar de werkvloer, dit kan oa na een burnout of bv zwangerschap.

Na een akkoord van het bedrijf kan snel gestart worden met het samen maken van een plan waar zowel u als de werkgever en de bedrijfsarts mee akkoord kunnen gaan.

Contact

06-421 955 95
info@geltonpsychologie.nl

Registraties

GZ-Psycholoog (BIG 6905.9088.025)
Kinder- jeugdpsycholoog (NIP)
Klinisch- en orthopedagoog

KvK nr: 27348970

Bezoekadres

Gezondheidscentrum "de Hoed"
Kampveld 10 E
2611 DA DELFT

Google maps