Aanmelden

Aanmelden bij de praktijk

Momenteel is de wachttijd ongeveer 16 weken. Zodra er zicht is op een afspraak zal er via mail contact met u worden opgenomen.
(09-06-2022)

Helaas is het zo dat ik GEEN cliënten meer kan aannemen die verzekerd zijn bij CZ/ Ohra of Nationale Nederlanden. Deze zorgverzekeraar heeft mij een omzetplafond gegeven voor het jaar 2022 waar ik inmiddels bijna aan zit, dat wil zeggen dat zij zorg die ik lever niet meer aan mij willen uitbetalen. Ik moet potentiële cliënten terugverwijzen naar zorgbemiddeling en samen zullen zij zoeken naar een collega, die budgetair nog wel ruimte heeft. Mocht dit ook niet lukken kunt u evt expliciet toestemming van hen krijgen om toch onder behandeling te kunnen komen.

Er is geen wachttijd tussen intake en start behandeling.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen)

Voor verzekerden van VGZ en Menzis geldt dat zij of expliciet toestemming nodig hebben van de verzekeraar om de behandeling vergoed te krijgen of dat zij zelf de behandeling vergoeden.

De huisarts kan u aanmelden via Zorgdomein, waarna u op de wachtlijst komt. Zodra er zicht is op het maken van een afspraak zal contact met u worden opgenomen.

aanmelding:  http://geltonpsychologie.praktijkaanmelding.nl

Contact

06-421 955 95
info@geltonpsychologie.nl

Registraties

GZ-Psycholoog (BIG 6905.9088.025)
Kinder- jeugdpsycholoog (NIP)
Klinisch- en orthopedagoog

KvK nr: 27348970

Bezoekadres

Gezondheidscentrum "de Hoed"
Kampveld 10 E
2611 DA DELFT

Google maps