Gelton Psychologie

"Een rotsvast bestaan"


Aanmelden bij de praktijk

Momenteel is er een wachttijd van bijna 3 maanden.

excuus! 

(14-10-19)

Er is geen wachttijd tussen intake en start behandeling.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw huisarts of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen)

Voor verzekerden van UVIT en Menzis geldt dat zij of expliciet toestemming nodig hebben van de  verzekeraar om het vergoed te krijgen of dat zij zelf de rekening zullen dragen van de behandeling.

Na overleg tussen u of uw huisarts kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier voor de basis GGZ.

 
 
 
 
 
Disclaimer Gelton Psychologie

Eigenaar

Deze website is eigendom van GGZ Praktijk Gelton Psychologie (KvK-nr. 2734.8970).

De informatie, afbeeldingen, lay-out, documenten, tekst en software op deze website zijn intellectueel eigendom van GGZ Praktijk Gelton Psychologie. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van GGZ Praktijk Gelton Psychologie.

Aansprakelijkheid

Hoewel GGZ Praktijk Gelton Psychologie maximale zorg besteed aan de op de website getoonde informatie, kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. GGZ Praktijk Gelton Psychologie aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid. 

U kunt mijn volledige kwaliteitsstatuut voor dit jaar vinden in het onderstaande document.


Kwaliteitsstatuut Geltonpsychologie
U kunt mijn volledige privacy verklaring vinden in het onderstaande document.


Pricacy verklaring.
Welke steunpilaar gebruik jij vandaag?

logo