Gelton Psychologie

"Een rotsvast bestaan"


Coaching

De wereld van vandaag is snel en gecompliceerd.

Een hele klus om je hierin staande te houden, met alle vragen, opdrachten, verwachtingen ed.

Soms gebeurt het dat mensen hierdoor even niet goed meer weten wat zij nou eigenlijk echt belangrijk vinden in het leven, waar zij voor staan, waar zij gelukkig van worden of welke keuzes zij kunnen of moeten maken.

 

Coaching kan dan een uitkomst bieden.

Door middel van steunende en inzichtgevende vragen wordt het doel weer wat duidelijker, trekt de mist wat op en komt er weer meer ruimte om jezelf verder te ontplooien op een manier die past bij wie jij bent!.

 

Coaching is een aparte manier van werken en valt niet onder de GGZ. Dit houdt in dat het niet vergoed wordt door de zorgverzekering, maar dat het zelf betaald wordt. Eventueel kan een werkgever bijdragen in de kosten.

Het uurtarief bedraagt 97,50 Euro (ex BTW)

 

Mocht u van coaching gebruik willen maken kunt u dit op het aanmeld formulier aangeven, een verwijzing oid is NIET nodig.

Reintegratie

Afhankelijk van de aard van het probleem wordt na de intake begonnen met de behandeling. Dit is in de vorm van individuele therapie, eventueel met de betrokkenheid van belangrijke anderen. In de behandeling kan gebruik worden gemaakt van verschillende vormen van hulpverlening; o.a.

  • Oplossingsgerichte technieken
  • Cognitieve gedragstherapie
  • EMDR
  • Mindfulness

"Ik luister naar mezelf door heel stil te zijn"


logo